Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-28@21:10:38 GMT

نحوه تکثیر گل حسن یوسف

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۷۲۲۰

نحوه تکثیر گل حسن یوسف

تکثیر حسن یوسف از طریق قلمه:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میهن کاکتوس ، گل حسن یوسف، به آسانی توسط قلمه ساقه تکثیر می‌شود فقط کافی است که قلمه‌ها را معمولاً در اواخر تابستان تا اواخر پاییز تهیه می‌کنند قلمه‌ها حداقل به طول ۳ سانتیمتر و به طور مطلوب ۱۰ الی ۱۵ سانتیمتر هستند و از نوک ساقه‌ها تهیه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط دو برگ موجود در بالای قلمه نگهداری و مابقی قطع می‌شوند.  قلمه‌ها را می‌توان در آب و یا در بستر کاشتی سبک و مرطوب همانند ماسه مرطوب نیز می‌توان کاشت کرد. در صورت استفاده از آب هر ۵ تا  روز می‌بایست آب ظرف حاوی قلمه‌ها را با آب تازه عوض کرد.  در طی ریشه زایی قلمه‌ها دمای ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد مناسب است. زمانی که ریشه گیاهان شکل گرفت و شواهدی از رشد برگ‌های جدید به‌دست آمد می‌توان از کود  ۲۰-۲۰-۲۰ برای کوددهی گیاهان جوان استفاده کرد.
تکثیر گل حسن یوسف از طریق کاشت بذر:
در صورت بذر دهی گیاه می‌توان از بذور آن نیز در تکثیر حسن یوسف استفاده کرد. بذرها را بر روی سطح بستر کاشت مرطوبی بگذراید و با دست کمی آنها را به سطح بستر فشار دهید. پوشاندن بذرها  لازم نیست زیرا برای جوانه زنی به نور نیاز دارند. هر روز بذرها با به وسیله غبار پاشی مرطوب نگهدارید و سطح بستر کاشت را برای حفظ رطوبت با پوششی پلاستیکی بپوشانید. دمای ۲۳-۱۸ درجه سانتی‌گراد برای جوانه زنی بذور کافی است و بذرها در طی ۱۰ روز جوانه می‌زنند. بذرها را می‌توانید در خاک پیت ماس یا کوکوپیت کاشت کنید. کوددهی را شروع کنید تا با سرعت بیشتری رشد کنند.   چند ماه پس از بزرگ شدن جوانه‌ها می‌توانید آنها را به گلدان منتقل کنید. در این سن می‌توانید از ترکیب خاک پیت ماس، خاک باغچه، کوکوپیت یا خاک‌برگ استفاده کنید. پس از دو ماهگی می‌توانید

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: حسن یوسف گل گیاه تکثیر زندگی حسن یوسف قلمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه تامین مولد سالم و با کیفیت می‌تواند باعث تولید ایمن و پایدار شود، اظهار کرد: تامین خوارک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.

 اولین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان با حضور مدیرکل شیلات استان، نماینده دامپزشکی، مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان‌ آبزیان، معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاون آبزی پروری شیلات، رئیس گروه میگو شیلات، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان، رؤسای شیلات شهرستان‌ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان شامگاه در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار شد.

مسعود بارانی -مدیرکل شیلات- پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، تغییر ساختار مزارع پرورش میگو، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید، بیمه لاروهای تولیدی و مراکز تکثیر میگو از اهم برنامه‌های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

وی تاکید کرد: تامین مولد سالم و با کیفیت علاوه رشد شاخص‌های کیفی و کمی می‌تواند محصولاتی اقتصادی و بهبینه‌تری را نیز فراهم سازد.

بارانی همچنین، نمونه‌برداری از آب ورودی مزارع پرورش میگو با همکاری دامپزشکی، برگزاری نشست علمی در جهت تغییر ساختار مزارع پرورش میگو توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان استان، طرح تیپ الگویی برای مزارع ۲۰ هکتاری و تغییر ساختارمزارع تکثیرو پرورش میگو با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و برگزاری جلسه با استانداری و سازمان جهاد کشاورزی را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.

به گزارش ایسنا، در این نشست حاضران درجلسه به بیان مسائل و چالش‌ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خاخام صهیونیست: ما جلوی موشک‌های ایران را گرفتیم!
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • یک روش ساده برای تکثیر درخت کاج در خانه (فیلم)
  • شهامت و جسارت در دل جوانان ایرانی جوانه زد
  • کتاب «یوسف گم گشته باز آید» در ماهشهر منتشر شد
  • سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد