Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@05:06:00 GMT

درباره سریال ضدصهیونیستی «نگهبان قدس» بیشتر بدانید

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۳۱۹۲

درباره سریال ضدصهیونیستی «نگهبان قدس» بیشتر بدانید

برخلاف برخی از سریال‌های رمضانی عرب‌زبان که ایده عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس را مطرح کردند، سریال سوری «نگهبان قدس»، روندی متفاوت و البته ضدصهیونیسم را دنبال می‌کند.

به گزارش ایسنا، سایت الجزیره با انتشار گزارشی درباره سریال سوری «نگهبان قدس»، اینگونه عنوان کرده است که این سریال زندگی اسقف سوری، هیلاریون کاپوچی را روایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسقف کاپوچی یک مسیحی سوری بود که زندگی خود را وقف دفاع از قدس و حمایت از فلسطین کرد. فعالیت‌های آزادی‌خواهانه اسقف کاپوچی تا جایی پیش رفت که رژیم اشغالگر قدس او را دستگیر و پس از آزادی، از ورود به فلسطین منع کردند.

این سریال نخستین اثر هنری در دنیای عرب است که زندگی یک شخصیت مذهبی مسیحی و دوره‌های زندگی او در لبنان، قدس، حلب و رم را به تصویر می‌کشد.

ایده ساخت این سریال بعد از فوت هیلاریون کاپوچی توسط موسسه تولیدات تلویزیونی و رادیویی سوریه مطرح شد. این موسسه با حسن یوسف، نویسنده سوری تماس گرفت و درخواست نوشتن داستان زندگی اسقف کاپوچی را عنوان کرد. حسن یوسف هم به شرط اینکه این سریال را باسل خطیب کارگردانی کند، پذیرفت. در نهایت این همکاری شکل گرفت و بازیگرانی همچون رشید عساف و صباح الجزایری در آن به ایفای نقش پرداختند.

حسن یوسف ـ نویسنده «نگهبان قدس» ـ در یک برنامه تلویزیونی درباره سختی‌های نگارش فیلم‌نامه سریال گفته است که وقتی برای تکمیل اطلاعاتش درباره اسقف کاپوچی جست‌وجو می‌کرده متوجه شده است که دو روزنامه‌نگار مسیحی نیز پیش از او، داستان زندگی این اسقف را نوشته‌اند. آن‌ها پس از آزادی اسقف کاپوچی و تبعیدش به رم در سال ۱۹۷۹، نزد او رفته و داستان زندگی‌اش را در ۵۰۰ صفحه به رشته تحریر درآورده‌اند.

اسقف کاپوچی از آن‌ها خواسته تا پس از مرگش زندگی‌نامه‌اش را منتشر کنند. حسن یوسف نسخه الکترونیکی این کتاب را که تا آن زمان منتشر نشده بود از آن دو دریافت کرده و در نگارش فیلم‌نامه سریال «نگهبان قدس» از آن استفاده کرده است.

هیلاریون کاپوچی در سال ۱۹۲۲ در حلب سوریه متولد شد. او برای ادامه تحصیل به لبنان و سپس از آن‌جا به فلسطین رفت. کاپوچی در فلسطین شاهد ظلم‌هایی بود که به فلسطینیان می‌شد از جمله انفجار هتل ملک داوود در قدس که تاثیر زیادی در زندگی کاپوچی داشت. او به دلیل حمایت از فلسطین و فعالیت‌های آزادی‌خواهانه‌اش در سال ۱۹۷۴ توسط رژیم صهیونیستی اسراییل دستگیر و به ۱۲ سال زندان محکوم شد اما سه سال و سه ماه را در زندان گذراند و پس از آن به رم در ایتالیا تبعید شد. اسقف کاپوچی در سال ۲۰۱۷ در سن ۹۴ سالگی از دنیا رفت.

لینک کوتاه: asriran.com/0033L6

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی ماه رمضان اسقف کاپوچی نگهبان قدس حسن یوسف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۳۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • حمایت از اعتراضایات ضدصهیونیستی دانشگاهیان آمریکا
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی، رسوایی غرب در ادعای آزادی بیان است
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید